Produsele Vilux

Cazi de baie cu si fara hidromasaj:

Toate cazile pe care le vindem sunt proiectate pe criterii ergonomice si sunt fabricate din acril – un material termoplastic usor si foarte rezistent, ce îsi pastreaza forma si culoarea, îsi mentine aspectul de suprafata lucioasa si este estetic timp indelungat.

Cabine de dus:

Cu un design atragator, modern si cu dimensiuni diverse, cabinele de dus sunt o solutie practica si foarte eleganta pentru orice camera de baie.

Inchideri pentru dusuri si accesorii pentru acestea:

Un concept nou, denumit in portofoliul nostru cabine de dus Atelier, va personalizeaza baia pana in cele mai mici detalii.

Va compuneti singuri spatiul de dus din : inchidere din sticla, dus tropical, guri de hidromasaj, cadita de dus etc. Avantajul acestor cabine de dus Atelier este acela ca se pot incadra in orice spatiu destinat baii, de dimensiuni si forme atipice. Folosim doar accesorii cromate de calitate, din import, si geam securizat de 8 mm grosime.

Mobilier de baie:

La comanda producem mobiliere de baie potrivite oricarui spatiu si oricarui design. Cu lavoare din ceramica sau material compozit si dulapuri din MDF vopsit, va asiguram ca produsul finit satisface orice exigenta.

Mobilier de bucatarie :

Pornind de la experienta acumulata in cooperarea cu furnizorii de mobila italieni, am inceput fabricarea mobilei de bucatarie in sectia proprie de productie, cu tehnologii moderne si personal calificat.

Nou! Lavoare si blaturi din Corian!

O inovatie marca DuPont, Corian este un material modern si extrem de versatil. Din el se pot confectiona blaturi de bucatarie sau lavoare de baie extrem de frumoase si rezistente, cu configuratii deosebite. Este un material preferat de arhitecti si designeri.

Minipiscine :

Suntem in masura sa va oferim pentru interior sau exterior minipiscine de diferite dimensiuni pe care le importam si a caror calitate este certificata de furnizorii nostri externi. Pentru aceste produse va putem asigura si serviciile de instalare.

Cazi de baie cu si fara hidromasaj
vezi toate produsele
Mobila de bucatarie si living
vezi toate produsele
Mobilier si alte dotari pentru baie
vezi toate produsele
Cabine de dus si inchideri din sticla
vezi toate produsele
Nou! Produse din Corian
vezi toate produsele
Minipiscine
vezi toate produsele

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.