Despre noi

Suntem o firma privata, înfiintata în anul 1994 ce activeaza în domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.

Trebuie sa fiti de acord cu noi ca, dupa copii si dragoste, apa este un lucru minunat dat de Dumnezeu pe Pamânt fara de care viata nu ar exista. Iar pentru noi, cei din Constanta, marea este o prezenta continua si fascinanta în viata noastra. Marea ne-a învatat ca apa poate vindeca, revigora, relaxa si bucura.
Si cum viata fara apa nu exista, am creat marca Aquavit!

Ce înseamna Aquavit? Înseamna produse de calitate, atent verificate, realizate în fabrica noastra cu componente din import – cazi, piese, accesorii.
Înseamna cazi personalizate – adica dumneavoastra va alegeti modelul de cada iar noi o echipam cu ce echipamente doriti : structura metalica, sistem de hidromasaj, sifon, accesorii etc.

Inseamna cabine de dus la comanda - cu dotarile si dimensiunile indicate de dumneavoastra, personalizand spatiul de baie dupa preferinte.

Pentru a completa spatiul de baie cu toate dotarile necesare acestuia si pentru a nu alerga dintr-un loc in altul dupa obiecte sanitare, acum producem si mobilier de baie la comanda! Cu lavoare din ceramica sau material compozit, de culori si modele diferite, potrivit ideii de design pe care o aveti, va putem confectiona orice model de mobilier de baie. Materialul pe care il folosim este MDF vopsit, rezistent in mediul umed, iar accesoriile sunt de calitate.

Alaturi de aceasta gama de produse, tot la noi gasiti si vase wc, baterii - de lavoar, bide, cada sau cabina de dus.

Pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri, care sunt in general in stadiul de amenajare a casei, dupa suficienta experienta acumulata de-a lungul anilor in activitatea de import si montaj de mobilier am inceput in cadrul companiei si activitatea de productie de mobilier de bucatarie la comanda. Materialele folosite sunt de calitate iar serviciile pe care vi le oferim sunt personalizate si complete : creatie, design, productie, transport si montaj.

Mai nou, prelucram Corian - un material extrem de versatil, rezistent si frumos din care se pot confectiona blaturi de bucatarie, de baie si lavoare pentru acestea.

Experienta personalului nostru si garantia oferita de furnizorii externi ne motiveaza sa va propunem produse de calitate europeana la preturi românesti!

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.