Sfaturi utile

Efectuati periodic igienizarea cazilor cu hidromasaj

Datorita apei calcaroase si a reziduurilor de sapun, cazile si componentele de hidromasaj pot sa se incarce cu depuneri in timp. Mediul umed din baie poate favoriza aparitia bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

De aceea se recomanda - cu insistenta chiar! - igienizarea cazilor folosind solutii profesionale care sa nu afecteze elementele sistemului de hidromasaj.

O data la 3-4 saptamani sau dupa ce cada a fost folosita mai intens se efectueaza o curatire a acesteia: se introduce solutia de curatire in recipientul special, se porneste sesiunea de hidromasaj cu cada plina cu apa curata si se lasa sa functioneze 20 de minute. Solutia este preluata treptat si eliberata in toate componentele sistemului de hidromasaj, curatindu-le : furtune, bochete, ornamente, sorb etc.

La terminarea acestei operatiuni, cada se goleste si se clateste cu apa curata. Va ramane astfel impecabila precum ati cumparat-o de la noi!

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.