Sfaturi utile

O baie in stil mediteraneean

Gusturile nu se discuta. Fiecare isi decoreaza locuinta si baia in stil propriu. Unii prefera culorile tari: rosu, verde crud, albastru ultramarin. Altii prefera sa le combine cu forme moderne si obiecte de mobilier din sticla, unghiuri ascutite si forme contemporane de mobilier.

Practic nu exista un stil modern. Exista stilul fiecarei persoane si un conglomerat estetic in care fiecare se simte bine, poate de multe ori nu in asentimentul unui designer cu studii si de cele mai multe ori baia este decorata cromatic si compozitional atipic.

Noi va propunem pentru baia dumneavostra un stil cu traditie si care dainuie si in ziua de azi. Este stilul mediteraneean. Si daca tot stati la malul marii, in Constanta, este aplicabil. Desi Constanta este predominata de un stil art deco, suntem convinsi ca si stilul mediteraneean isi are locul.

Ce va putem recomanda in acest caz pentru baia dumneavoastra: piatra, lemn, fier si mobilier clasic cu mici accente contemporane. O cada mare pe mijloc asezata pe suport de lemn este absolut atragatoare, mai ales daca aceasta este realizata intr-un mod clasic si cu o forma baroca. Desigur nu trebuie sa renuntati la anumite aspecte tehnologice care va fac baia in cada mai placuta: duzele de hidromasaj.

Si o oglinda pusa intr-o rama aurie - poate chiar Rococo, cu elemente antichizate de fier forjat se preteaza unui spatiu mare de baie.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.