Servicii

Proiectare mobilier bucatarie

Un segment nou de activitate dezvoltat in decursul ultimului an este proiectarea si executia de mobilier. In functie de spatiul pe care il aveti de mobilat si de preferintele dumneavoastra, noi va propunem un proiect si apoi il executam. Din MDF vopsit, cu blat din material compozit si alte materiale de calitate, producem si montam mobilier pentru bucatarie in stil clasic sau modern! Am dezvoltat acest segment de mobilier de bucatarie la comanda, datorita cererilor venite din piata locala si a calitatii prin care putem satisface cele mai exigente gusturi si cerinte.

 

Serviciile noastre sunt de la A la Z, incep de la consultanta in alegerea materialelor si a stilului, planificarea tuturor detaliilor tehnice, schite, machete 3D ca sa puteti previzualiza modelul ales. Urmeaza montajul si realizarea unei bucatarii perfecte indiferent ca discutam de stilul clasic sau modern.

 

Va asteptam in showroom-ul nostru ca sa configuram impreuna bucataria dumneavoastra!

Vezi si celelalte servicii

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.