Servicii

Cabine de dus in Constanta

Pentru Constanta asiguram o gama foarte larga de cabine de dus cu si fara hidromasaj. Modelele le puteti vedea in catalogul nostru de produse, iar configuratia o puteti alege  dumneavoastra, chiar si pentru spatii cu dimensiuni si forme atipice destinate dusului.

 

Calitatea produselor este deosebita iar modele se preteaza din punct de vedere estetic pentru orice tip de locuinta, fie ca este vorba de o casa sau de un apartament. Pentru Constanta asiguram transportul gratuit al cabinelor de dus iar montajul acestora poate fi asigurat in Constanta de catre personalul nostru specializat.

 

Estetica si materialele folosite pentru cabinele de dus ne situeaza ca producator de top in Romania. Cabinele de dus sunt comercializate atat engros cat si in piata de retail iar feedback-ul clientilor este mai mult decat pozitiv.

 

Va invitam in showroom-ul nostru din Constanta pentru orice tip de produse si pentru gama noastra de cabine dus. Va invitam de asemenea sa descoperiti si celelalte produse din gama Vilux.

Vezi si celelalte servicii

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.